Coș cumpărături
Coș cumpărături
Categorii produseCategorii produse
Detergent igienizant pentru suprafețe CLOR GEL 5L
Preț cu TVA: 38.7 lei
Stoc:Pe stoc
Greutate: 5.7 kg

RemoveAdd
Cod produs: THM-19
Inaltime (mm):300Latime (mm):140Lungime (mm):178
Caracteristici produs
Inaltime (mm): 300
Latime (mm): 140
Lungime (mm): 178
 

  Detergent igienizant pentru suprafețe Clor GEL, este un detergent pe baza de clor, destinat curățării și igienizării in profunzime a vaselor de toaletă, a obiectelor sanitare din băi rezistente la produsele alcaline, respectiv a gresiei și a faianței. Elimină mirosurile neplăcute din toaletă, dar poate fi folosit eficient pentru curătarea depunerilor ușoare de calcar, a depunerilor de săpun, sau a altor murdării persistente. Datorită formulei sale tip gel, poate fi lăsat să acționeze pe suprațefe pentru o perioadă mai lungă de timp, asigurând astfel curătarea lor optimă. Clor-Gel poate fi folosit și ca înălbitor și sanitizant pentru rufe albe.

UTILIZARE:

Obiecte sanitare: vas de toaletă, cadă, chiuvetă: Se toarnă circa 80 ml sub marginea inferioară a vasului de WC și se așteaptă aproximativ 15 minute să acționeze. Pentru eficiență sporită, atunci când suprafața este foarte murdară, se recomandă să se lase să acționeze toată noaptea. Pentru căzi și chiuvete, se toarnă în orificiul de scurgere, se lasă să acționeze aproximativ 5 minute, după care se clătește din abundență cu apă. Igienizează și înlătură mirosurile neplăcute.

SUPRAFEȚE LAVABILE: Se diluează 60 – 120 ml produs în 5 litri apă. Cu soluția obținută se spală suprafețele cu ajutorul unui burete sau unei lavete. După 15 minute se clătește cu apă.

ÎNĂLBIREA RUFELOR: Se diluează 20 ml produs la 5 litri apă rece, într-un lighean sau recipient din plastic. Se introduc rufele și se lasă la înălbit pe timpul nopții.

Nu folosiți pe suprafețe din lemn și suprafețe emailate sau placate cu metal. Nu se va folosi nediluat pentru spălarea pardoselilor. Nu folosiți produsul pe rufe colorate, lână, mătase, țesături lucrate manual, piele. Citiți eticheta cu indicații de întreținere a hainei. Clătiți foarte bine suprafețele care au venit în contact cu produsul. Spălați mâinile după folosirea produsului.

Alte produse din această categorie
93.00RON
Inaltime (mm):110Inaltime (mm):210Latime (mm):110Lungime (mm):110
93.00RON
Inaltime (mm):95Latime (mm):95Lungime (mm):160
101.00RON
Inaltime (mm):95Latime (mm):95Lungime (mm):160

Cele mai vizitate produse