Coș cumpărături
Coș cumpărături
Categorii produseCategorii produse

Date cu caracter personal

Protecția datelor cu caracter personal

Colectarea datelor personale

Datele personale introduse de către clienți sunt utilizate în mod strict doar pentru scopul pentru care au fost furnizate:

  • Datele de contact sunt utilizate pentru a răspunde solicitărilor clienților.

  • Datele personale introduse pentru plasarea unei comenzi sau pentru a cere mai multe informații vor fi stocate în baza de date pentru a permite procesarea comenzii.

Scopul colectării datelor este de a ne desfășura activitatea comercială.

Modalitatea de colectare și prelucrare

Datele sunt colectate printr-un canal securizat cu certificat SSL, astfel expunerea este limitată și alții nu au acces la datele transmise. Acestea sunt stocate atât electronic, în aplicația de gestiune/contabilitate/facturare/magazin online/e-mail, cât și listate pe documentele întocmite având acces doar persoanele autorizate ce prelucrează aceste documente, precum angajații noștri, personalul care gestionează platforma ecommerce, procesatorii de plăți online și companiile de livrare-curierat.

În cadrul magazinului nostru online, utilizăm servicii de găzduire în baza unui contract prin care furnizorul garantează confidențialitatea datelor stocate.

Datele vor fi stocate și prelucrate doar pe teritoriul UE, nu vor fi revândute sau oferite terțelor persoane. Societatea noastră nu efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care deținem obligația aceasta prin lege.

Clienții au dreptul să solicite ștergerea datelor personale și vom onora solicitările în cel mai scurt timp. De asemenea pot solicita și o evidență cu datele personale proprii colectate, pe care o vom pune la dispozitie acestora. Aceste solicitări le vom primi în scris prin formularul de contact de pe pagina de Contact.

Confidențialitatea datelor

Toate datele colectate vor fi ținute în secret și accesul va fi limitat la angajații noștrii sau partenerii care execută în mod direct oferta sau contractul de vânzare/cumpărare sau prestări servicii. Accesul la date al unui partener se va face în baza unui contract de confidențialitate și strict pentru a executa contractul nostru.

Perioada de stocare a datelor

Nu există o perioadă predeterminată de stocare a datelor personale furnizate, însă putem prezenta criteriile de determinare:

  • în cazul comenzilor online, datele vor fi preluate, vor apărea pe facturile emise, iar în acest caz, vor fi stocate pentru perioada cerută de lege referitor la păstrarea acestor tipuri de documente.

  • În cazul datelor de contact sau pentru ofertare, aceste date vor fi șterse la cererea clientului, întrucât sunt stocate pe ofertele trimise, ce în mod normal nu sunt distruse, iar în cursul procesului de vânzare, se revine la datele furnizate de către clienți pentru a genera oferta noastră comercială și pentru a executa comenzile plasate.

Drepturile utilizatorilor

Recomandăm utilizatorilor să se informeze asupra dreptului de acces la datele colectate, dreptul la rectificare, dreptul de ștergere a datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul la opoziție , art. 12 și art. 13 din reglementarea GDPR, accesibilă aici: http://www.privacy-regulation.eu/ro/

Cele mai vizitate produse