Coș cumpărături
Coș cumpărături
Categorii produseCategorii produse

Termeni și Condiții

Termeni și condiții

Termeni generali

Site-ul www.loriand.ro este proprietatea firmei SC Loriand Duoplast SRL, CUI RO4960473, J26/1977/1993, înregistrată în Târgu Mureș, str. Budiului nr 68.

Vizitarea și achiziționarea produselor implică citirea cu atenție și acceptarea termenilor și condițiilor prezentate, ceea ce reprezintă înțelegerea dintre părți (contractul).

Drepturi de autor

SC Loriand Duoplast SRL oferă utilizatorului acces limitat pe site-ul www.loriand.ro și nu îi atribuie acestuia dreptul de a copia, descărca sau reproduce parțial sau integral site-ul, de a aduce modificări asupra acestuia sau de a vinde/revinde în scopuri comerciale date și informații de pe acest site, în detrimentul intereslor companiei SC Loriand Duoplast SRL. În caz contrar va fi aplicată legea în vigoare privind protecția drepturilor de autor.

În calitate de autor-proprietar al site-ului www.loriand.ro , SC Loriand Duoplast SRL își asumă dreptul de a actualiza și de a face modificări asupra conținutului acestuia, fără o notificare în prealabil. Având în vedere acestea, versiunea cea mai recentă a acestui document va fi publicată în cadrul acestei pagini.

Definiții

  • Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică ce plasează o comandă

  • Vânzător: în acest caz societatea comercială Loriand Duoplast SRL, Târgu Mureș, str Budiului nr 68

  • Produse și servicii: orice produs sau serviciu menționat în comanda ce urmează a fi furnizat cumpărătorului de către vânzător

  • Comanda: documentul ce reprezintă comunicarea dintre vânzător și cumpărător prin care vânzătorul e de acord să livreze produsele și serviciile, iar cumpărătorul își dă acordul de a primi aceste produse și servicii și de a efectua plata acestora.

Sesizări

Toți utilizatorii au dreptul să adreseze plângeri și reclamații cu privire atât la prelucrarea datelor cu caracter personal, cât și referitor la produsele recepționate. Toate solicitările vor fi prelucrate în timp util. Pentru orice sesizare, rugăm utilizatorii site-ului www.loriand.ro să folosească formularul de contact din pagina de contact https://www.loriand.ro/contacteazane-7.html sau prin corespondență electronică la adresa de email office@loriand.ro

Politica de vânzare

Prin plasarea unei comenzi, cumpărătorul este în acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară activitatea (telefonic, e-mail).

Confirmarea comenzii de către vânzător, implică o acceptare a termenilor comenzii. Finalizarea comenzii este realizată printr-o confirmare telefonică sau electronică din partea vânzătorului către cumpărător. O comandă neconfirmată nu este considerată având valoarea unui contract.

Cumpărătorul trebuie să îi furnizeze vânzătorului informații adevărate, corecte, actuale și complete.

În situația în care vânzătorul primește informații eronate referitoare la facturarea și livrarea produselor, acesta nu se constituie responsabil pentru neonorarea comenzii la timp.

Politica de plată

Toate informațiile referitoare la vânzare sunt specificate în comandă (preț, modalitate de plată și termenul de plată) . Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Modalitățile de plată sunt ramburs și transfer bancar.

Politica de livrare

Comenzile vor fi livrate în limita stocului disponibil, după ce acestea au fost confirmate de către SC Loriand Duoplast SRL.

Livrarea se va realiza prin intermediul firmelor de curierat cu care există o colaborare, termenul de livrare fiind de două zile lucrătoare de la momentul confirmării comenzii.

În cazul în care termenele de livrare nu pot fi respectate, vânzătorul este obligat să anunțe cumpărătorul de termenul de finalizare a livrării.

Ambalarea corespunzătoare și transimiterea documentelor însoțitoare sunt asigurate de către vânzător. Acesta se descarcă de responsabilitatea sau riscurile asociate cu produsele în momentul predării acestora către firma de curierat.

Politica de returnare

Conform O.U.G. 34/2014, cumpărătorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

În cazul în care un cumpărător dorește să renunțe la un produs, notificarea intenției de returnare se va face prin intermediul adresei de email comenzionline@loriand.ro în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestuia, indicând contul bancar în care dorește restituirea contravalorii produsului.

Pentru ca returul să fie acceptat, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: neutilizat, fără urme de uzură, fără lovituri sau zgârieturi, însoțit de toate accesorile cu care a fost livrat, în ambalajul original, ambalat corespunzător asigurării transportului în bune condiții.

Returul produselor se va face prin curier, costul transportului fiind suportat de către client.

Termenul de soluționare a returului este de 14 zile de la data recepționării produsului, după ce acesta a fost verificat, contravaloarea produsului fiind restituită în contul bancar indicat de către client.

Alte prevederi

Vânzătorul nu se consideră răspunzător pentru pierderea produselor după ce acestea au fost livrate cumpărătorului și nici pentru eventualele daune suferite de către cumpărător sau o terță parte, rezultate din utilizarea produselor.

În cazul unui eveniment de forță majoră, niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor contractuale.

Prezentul document se supune legii din România. Eventualele litigii apărute între cele două părți se vor soluționa fie pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, fie de către instanțele judecătorești române competente.

Document actualizat la 10.10.2019

Cele mai vizitate produse